Termeni și condiții

Website-ul www.via-consiliere.ro este proprietatea GREAT PEOPLE INSIDE S.R.L. cu sediul social în Brașov, str. Turnului, Nr. 5, scara 2, etaj 4, Cod poștal 500152, loc.Brașov, jud. Brașov, înmatriculată la Registrul Comerțului sub nr. J8/1111/2003, Cod Unic de Înregistrare 15500284, denumită pe parcursul acestor termeni si condiții, “GPI”.

Great People Inside al este angajată în conceperea, dezvoltarea și distribuția unei game largi de sisteme și produse de evaluare și testare a angajaţilor, elevilor și studenților, inclusiv a instrumentelor de evaluare asupra cărora deține licența în România. Sistemele si produsele sunt folosite de o varietate mare de companii private, agenţii guvernamentale, asociaţii comerciale, unități școlare, unități de învățământ superior şi organizaţii non-profit pentru segmentele referitoare la examinarea premergătoare angajării, evaluarea performanţei, consilierea angajaţilor, productivitatea personalului, încetarea relaţiilor de muncă şi reorganizare, consilierea și orientarea în carieră a tinerilor.

Pe acest website GPI dorește să ofere și să vândă produsele dezvoltate în conformitate cu  termenii și condițiile prevăzute mai jos, iar beneficiarul dorește achiziționarea produselor Great People Inside®, respectiv VIA® Consiliere, VIA® Evaluare și servicii de Consiliere specifică în sistem online.

GPI vinde produsele saleVIA® Consiliere, VIA® Evaluare și Consiliere specifică, on line, exclusiv prin intermediul site-ului www.via-consiliere.ro (accesibil si de pe www.greatpeopleinside.com/ro).

Persoana fizică care comandă si achiziționează produse prin intermediul site-ului www.via-consiliere.ro, este denumit pe parcursul acestor termeni și condiții, “Client”.

Înainte de efectuarea oricărei tranzacții Clientul este obligat să ia la cunoștință și să accepte termenii și condițiile bifând căsuța  “Sunt de acord cu termenii și condițiile “. Pentru folosirea în bune condiții a site-ului, Clientul are obligația de a citi cu atenție “termenii și condițiile” prevăzute în acesta.

Great People Inside S.R.L. își rezerva dreptul de a modifica prezentul contract ori de câte ori este necesar, Clientul urmând a fi înștiințat despre aceste modificări în momentul accesării site-ului (vezi art. 3 din prezentul contract). Continuarea folosirii site-ului prin comandarea și achiziționarea de produse, se considera acceptul acestuia cu privire la modificările efectuate.

Toate comenzile efectuate prin intermediul site-ului www.via-consiliere.ro vor fi validate în limita stocului disponibil GPI rezervându-și dreptul de a limita cantitățile comandate de către Client sau de a refuza livrarea unei comenzi fără explicații suplimentare.

Număr telefon serviciu relații cu clienții:  0268/426.336

Adresa : Great People Inside S.R.L.,Str.Turnului nr.5, scara 2, etaj 4, loc. Brașov, jud. Brașov, 500152

e-mail : via@greatpeopleinside.ro

Site-ul este accesibil clienților 24 de ore din 24, 7 zile din 7 în afara cazurilor în care se efectuează operațiuni de mentenanță.

 1. OBIECT

Prezentul contract denumit « Termeni și condiții» descrie condițiile generale de vânzare online de bunuri și servicii între GPI și Client, precum și drepturile și obligațiile acestora. Contractul poate fi salvat si/sau imprimat pe suport de hârtie.

 1. ÎNREGISTRAREA CLIENTULUI

Clientul este orice persoană fizică cu vârsta de peste 18 ani care are toate drepturile legale să valideze o comandă. Selectând butonul« comandă acum » moment în care va fi direcționat către serviciul de plată online iar prin selectarea « plata comenzii » Clientul confirmă și garantează că este în deplinătatea drepturilor legale să accepte termenii și condițiile.

Important! Pentru persoanele fizice cu vârste sub 18 ani plata se va face de către părinte, ocrotitorul legal, tutore sau persoana împuternicită în acest sens cu menționarea datelor atât ale minorului cu vârsta de 16 sau peste 16 ani pentru care se va achiziționa produsul. Persoana majoră care achiziționează produsul pentru minor recunoaște că a luat cunoștință și acceptă termenii si condițiile. Căsuță de bifat ca a luat la cunoștință + plus link către pagina de T&C.

 1. MODIFICAREA « TERMENILOR ȘI CONDITIILOR »

GPI își rezervă dreptul de a modifica în orice moment « Termenii și Condițiile », Clientul urmând a fi înștiințat despre aceste modificări în momentul accesării site-ului. Continuarea folosirii site-ului prin comandarea și achiziționarea de produse, se consideră acceptul acestuia cu privire la modificările efectuate. Noile condiții vor fi aplicate oricărei comenzi/tranzacții începând cu ziua modificării acestora.

Clientul este sfătuit ca, anterior emiterii/validării unei comenzi, să consulte cu atenție “Termenii și Condițiile” pentru a putea la cunoștință de modificările apărute.

 1. CARACTERISTICILE PRODUSELOR

GPI prezintă pe site produsele împreună cu descrierea acestora, permițând Clientului să ia la cunoștință informațiile esențiale înainte de a face o comanda finală/definitivă.

Prin efectuarea unei comenzi, Clientul recunoaște ca a luat cunoștință de toate datele afișate pe site despre produsele comandate (denumire, preț, modalitate de livrare, informații speciale despre produs, diverse limitări de cantitate etc) și că le accepta fără nicio rezervă.

Fișa detaliată cu informații despre produs nu reprezintă o sursa contractuală, ci sunt cu titlu informativ.

 1. DISPONBILITATEA PRODUSELOR ȘI VALIDITATEA OFERTELOR

Ofertele de produse și prețurile afișate sunt valabile atâta timp cât sunt vizibile pe site.  Produsele vor fi semnalizate pe site prin prezența butonului “ comandă acum”, în dreptul acestora.

Simplul fapt de a apăsa butonul „comandă acum” înseamnă validarea comenzii și trimiterea spre site-ul de plată securizată.

 1. PREȚURILE

Prețurile produselor și serviciilor prezentate pe site sunt exprimate în LEI si AU taxele incluse. Prețurile sunt aplicabile în momentul validării comenzii de către Client.

Preturile sunt afectate de T.V.A., iar toate modificările legale survenite cu privire la cuantumul acestei taxe, se vor reflecta în prețul produselor si serviciilor prezente pe site în momentul intrării în vigoare a actului normativ respectiv.

 1. CONFIRMAREA COMENZII DE CĂTRE GREAT PEOPLE INSIDE

GPI va confirma validarea comenzii printr-un e-mail automat trimis către Client, prin intermediul căruia i se vor comunica următoarele informații : lista cu articolele comandate, prețurile produselor și factura fiscală.

După confirmarea validării comenzii, GPI va transmite un nou e-mail care va conține link-ulde acces către evaluarea comandată.

GPI poate solicita informații suplimentare pentru serviciile de consiliere specializată, în cazul în care informațiile furnizate inițial de către Client nu sunt suficiente pentru onorarea comenzii.

GPI își rezervă dreptul de a anula o comandăîn cazul în care există probleme cu plata acesteia, în cazul existenței unui litigiu cu clientul respectiv sau în cazul în care comanda este incompletă. În acest caz, GPI va informa Clientul despre respectiva situație printr-o scrisoare electronică sau telefonic.

 1. PLATA PRODUSELOR

Plata produselor se efectuează prin Card bancar.

GPI acceptă plata prin intermediul următoarelor carduri bancare de debit sau credit: Visa, MasterCard, Maestro, Visa Electron.

Suma de plată pentru comanda validată va fi blocată de pe cardul valid înregistrat în momentul validării comenzii respective. Suma plătită efectiv pentru comandă va fi retrasă doar în momentul în care Clientul apasă butonul de finalizare a comenzii și nu poate fi mai mare decât suma blocată inițial în momentul plății comenzii. Termenul în care banca emitentă a cardului deblochează/creditează suma în contul clientului, nu poate fi estimat/controlat de către GPI și partenerul său PlățiOnline și poate fi diferit de la o bancă la alta și de la un caz la altul.

Clientul garantează că instrumentul de plată utilizat este valid și că nu este obținut printr-o metodă frauduloasă.

În cazul în care Clientul este minor iar plata se efectuează cu cardul unuia dintre părinți, părintele cu al cărui card se achită contravaloarea produselor, garantează că are cunoștință și este de acord cu comandarea produselor.

GPI își rezervă dreptul de a suspenda/anula orice comandă/livrare asupra căreia există suspiciuni cu privire la modalitatea de plată.

GPI își rezervă dreptul de a suspenda/anula toate comenzile în cazul refuzului efectuării plății de către instituțiile financiar-bancare.

Toate tranzacțiile bancare de pe site vor fi efectuate într-o manieră securizată, PlățiOnline – partenerul GPI – fiind garantul acestei securități din punctul de vedere al efectuării plăților online și se obligă să protejeze toate datele și informațiile personale ce au legătură cu modalitățile de plată online.

Toate informațiile introduse în vederea efectuării unei plăți online (numărul cardului, parola, data validității cardului) nu vor fi stocate pe serverele GPI ci vor fi exclusiv în sarcina PlățiOnline.

Factura fiscală va fi eliberată pentru fiecare comandă în parte și va fi livrată on-line la adresa de e-mail menționată în comandă.

 1. LIVRARE

Produsele comandate vor fi livrate la adresa de e-mail indicată de către Client în procesul efectuării comenzii.

Clientul are obligația de a verifica corectitudinea informațiilor furnizate cu privire la adresa de livrare anterior validării comenzii. În cazul apariției unor erori la introducerea acestor informații, GPI nu va fi făcut responsabil pentru imposibilitatea livrării comenzii.

Livrarea se consideră a fi îndeplinită de către GPI, la momentul validării comenzii produselor comandate către Client la adresa de e-mail selectată de acesta la momentul validării comenzii și transmiterea facturii.

Prin citirea deschiderea testului Clientul recunoaște primirea în bune condiții și în totalitate a produselor comandate.

Rezultatele testelor sunt generate imediat după finalizarea testului urmând a fi livrate la adresa de e-mail indicată, în format PDF.

Datele de livrare a comenzilor pentru serviciile de consiliere specializată vor putea fi alese în momentul validării comenzii, de către Client, în funcție de disponibilitatea acestora sau Clientul va fi contactat prin e-mail sau telefonic, la datele de contact menționate, de către un consultant GPI.

GPI se angajează să respecte aceste datele de livrare a comenzilor online.

 1. RETUR

Dreptul de returnare a produselor achiziționate online.

Pentru produsele achiziționate, Clientul are la dispoziție un termen de 10 zile de la data primirii produsului de al returna fără a suporta nici un fel de cheltuieli numai în cazul în care deși a fost deschis testul/ produsul, acesta nu a fost validat, respectiv nu a fost apăsat butonul „Finalizare test”.

În cazul în care Clientul a apăsat butonul „Finalizare test”, testul nu mai poate fi returnat, ca urmare Clientului nu îi vor putea fi restituite costurile efectuate cu achiziționarea produselor/testelor.

În situația în care după trecerea unui termen de 10 zile de la livrarea testului, GPI constată că testul nu a fost deschis, acesta își rezervă dreptul de a contacta telefonic Clientul pentru a vedea ce probleme a întâmpinat și să îi acorde suport.

GPI recomandă Clientului care dorește să-și exercite dreptul de retur să transmită un e-mail la adresa via@greatpeopleinside.ro.

 1. RELAȚIA CU CLIENȚII

Pentru orice informații suplimentare sau reclamații cu privire la produsele/serviciile Great People Inside, Clienții au la dispoziție următoarele modalități de contact:

>>telefonic la numărul : 0268/426.336, 0268/422.907 sau 0733/736.753 de luni până vineri între orele 09:00 si 18:00

>>prin e-mail : via@greatpeopleinside.ro

>>sau la adresa Great People Inside S.R.L., Str.Turnului nr.5, scara 2, etaj 4, loc.Brașov, jud.Brașov, cod 500152

 1. PROTECȚIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Punem foarte mult accent pe respectarea vieții private și suntem foarte exigenți în respectarea regulilor de prelucrare a datelor personale cu caracter personal. În mediul online orice persoană are dreptul de a se opune în mod gratuit fără nicio justificare la prelucrările datelor sale. Conform Legea nr. 129 din 15 iunie 2018 pentru modificarea şi completarea Legii nr. 102/2005 privind înfiinţarea, organizarea şi funcţionarea Autorităţii Naţionale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal, precum şi pentru abrogarea Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, și Regulamentului General privind Protecția Datelor nr. 2016/679 al Parlamentului European și al consiliului din 27 aprilie 2016, beneficiați de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor personale si de dreptul de a va adresa justiție. Detalierea politicilor noastre în acest domeniu poate fi găsită în Politica de confidențialitate(link).

 1. PROPRIETATE INTELECTUALĂ

Orice reproducere, descărcare, copiere, modificare, utilizare în scopuri comerciale, totală sau parțială a diferitelor elemente ale site-ului (inclusiv conținutul editorial și fotografii) sunt interzise și expune autorul/autorii săi la posibile acționări în justiție. Termenii și Condițiile Generale de vânzare nu autorizează în nici un caz reproducerea, modificarea sau utilizarea comercială a diferitelor elemente ale site-ului.

Tot ceea ce vedeți/citiți pe acest site (așa numitul „Conținutul”), ca de exemplu, testele de evaluare, toate textele, fotografiile, ilustrațiile, graficele, clipurile audio, clipurile video și clipurile audio-vizuale sunt protejate de legislația dreptului de autor, precum și de către toate tratatele internaționale aplicabile în domeniul dreptului de autor.

Drepturile de autor pentru conținut sunt proprietatea Great People Inside SRL, a uneia dintre companiile a cărui afiliat este GPI,  sau a unor terțe părți care au cedat licențe pentru materiale către GPI. Conținutul complet al acestui site este protejat de copyright ca operă colectivă, în conformitate cu legislația aplicabilă în materie de drepturi de autor și copyright, iar GPI este singurul care deține drepturile de a selecționa, coordona, aranja, îmbunătăți, completa, modifica sau șterge informațiile care fac parte din conținut.

Aveți dreptul de a descarcă, salva, imprima și copia anumite părți ale Conținutului acestui site, cu condiția:

* de a folosi conținutul descărcat doar în scopuri personale, necomerciale;

* de a nu publica Conținutul integral sau doar o parte a acestuia pe alte site-uri web;

* de a nu publica sau difuza Conținutul sau doar o partea acestuia pe orice alt suport media;

* de a nu modifica sau deteriora Conținutul sau de a șterge sau modifica indicațiile dreptului de autor, copyright, marca înregistrată sau alte mențiuni de confidențialitate.

Cu excepția îndeplinirii condițiilor de mai sus, nu aveți dreptul de a copia, descarcă, printa, publica, afișa, procesa, distribui, transmite, transfera, traduce, modifica, adauga, updata, compila sau transforma/adapta în orice formă Conținutul sau părți din acesta fără obținerea prealabilă a unui acord scris din partea Proprietarului.

Cu excepția celor indicate mai sus,în mod expres, descărcarea Conținutului acestui site nu conferă nici un drept, nici un titlu privitor la Conținutul descărcat. Cu excepția unei autorizări limitate, neexclusive de utilizare a acestui site web, garantată mai sus, nicio condiție inclusă în acești termeni de utiliza sau în acest site web nu ar trebui interpretată ca un drept de exploatare, fie el implicit sau altfel exprimat, a unui drept sau a unei licențe a drepturilor de autor sau de copyright, sau de marcă înregistrată, de brevet sau de orice alt drept de proprietate intelectuală aparținând GPI sau oricărei alte terțe părți.

 1. GENERALITĂȚI

Site-ul poate conține si link-uri ale altor colaboratori care reprezintă legături cu alte site-uri. GPI  nu este responsabil pentru conținutul și funcționarea acestor site-uri externe la care Clientul are acces via site-ului www.via-consiliere.ro .

 1. FORȚĂ MAJORĂ

Toate evenimentele de forță majoră definite de legislația română reprezintă un motiv de suspendare și stingere a obligațiilor GPI. GPI nu poate fi tras la răspundere în aceste cazuri de forță majoră.

 1. RECLAMAȚII ȘI LITIGII

Termenii și condițiile de vânzare sunt supuse legislației din Romania.

În caz de apariție a unor litigii Clientul va putea să depună reclamații către GPI pentru a ajunge la o soluționare amiabilă. În condițiile în care nu s-a ajuns la o înțelegere amiabilă între părți, litigiul va putea fi soluționat de către instanțele competente din România.