Informații comandă online

Selectați produsul dorit din paginile de produs aferente, folosiți meniul din partea dreaptă a website-ului și apăsați butonul “Adaugă în coș”. Puteți achiziționa doar unul dintre produsele disponibile. În cazul în care achiziționați VIA Evaluare și ulterior doriți să achiziționați și o ședință de consiliere în carieră, vă rugăm să ne contactați telefonic la numărul 0733PEOPLE sau prin e-mail la via@greatpeopleinside.ro.

Completați cu datele personale formularul de comandă.

Apăsați butonul “Plasează Comanda” și veți primi un e-mail cu înregistrarea comenzii.

În cel mai scurt timp veți primi un e-mail cu link-ul de confirmare în vederea completării evaluării VIA. Vă rugăm să verificați inclusiv folderul de „Spam”. Link-ul de completare este valabil 24 de ore și poate fi folosit o singură dată, acesta fiind netransferabil. După ce dați click pe link, acesta vă va redirecționa către pagina de înscriere în platforma noastră unde va trebui să vă introduceți datele personale. De asemenea, vă recomandăm să citiți și să acceptați condițiile GDPR. În momentul în care ați completat toate câmpurile menționate mai sus și ați bifat acceptul în cazul condițiilor GDPR veți da click pe butonul “Începe Evaluarea”. Completarea evaluării va dura 30-45 de minute.

După completarea integrală a evaluării veți primi automat un e-mail cu cele două rapoarte VIA în format PDF: Raportul de Interese Ocupaționale și Raportul de Evaluare a Personalității și a Aptitudinilor. În cazul în care ați comandat evaluarea VIA® Consiliere, după efectuarea evaluării veți fi contactat în termen de o zi lucrătoare de unul dintre consilierii noștri pentru a avea o discuție online. Cu ajutorul acestuia veți parcurge împreună rezultatele evaluării şi vă va ajuta să le înțelegeți, să stabiliți şi să alcătuiți un plan de carieră.

Comandă-ți evaluarea acum!

Metodă de plată:

Sistemul de plată online va emite o factură de cumpărare pentru produsele pe care le-ați achiziționat. Aveți obligația de a furniza toate informațiile necesare emiterii facturii, conform legislației în vigoare. Factura de cumpărare va fi transmisă către dumneavoastră prin adresa de e-mail introdusă în datele de facturare.

Plata se va face exclusiv cu cardul. Folosim pentru tranzacțiile online serviciile Raiffeisen Bank / Plationline.ro. Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastră, în condiții de siguranță deplină. Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA (Classic și Electron) și MASTERCARD (inclusiv Maestro). Plata se bazează pe un sistem securizat de procesare a tranzacțiilor online care oferă confidențialitate, siguranță și simplitate în achiziția produselor și serviciilor prin Internet. Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv prin intermediul băncii, website-ul nostru nu solicită și nu stochează nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastră.