Site-ul www.via-consiliere.ro vine cu o interfață prietenoasă, cu un design inovator și permite utilizatorilor să acceseze informațiile dorite, prin doar câteva click-uri.

Iată doar câteva dintre noutățile pe care le-am pregătit pentru voi:

  • Prin introducerea secțiunii “ Comandă Evaluarea” vizibilă pe tot parcursul website-ului, utilizatorii pot cumpăra și folosi exclusiv online produsele noastre.
  • Noua funcție de chat live te ajută să discuți în timp real cu unul din angajații noștri de la Serviciul Clienți.
  • Poți comanda cu ușurință produsele noastre, fără a fi nevoie să te înregistrezi, deci ai acces mai rapid la produsele noastre.
  • Instrumentele de evaluare sunt prezentate detaliat astfel încât să alegi evaluarea care ți se potrivește, în cunoştinţă de cauză.

De ce să te evaluezi cu VIA?

VIA® este un serviciu inovativ de orientare în carieră dedicat elevilor, studenților, persoanelor care doresc o schimbare de carieră sau oricui dorește să se cunoască mai bine.

Autocunoașterea este primul pas în alegerea unei cariere potrivite cu interesele, aptitudinile şi trăsăturile tale de personalitate.

Acest instrument unic de evaluare te va ajuta să te hotărăști sau să îți alegi ceea ce ți se potrivește, atât pe plan educațional, cât şi pe plan profesional, prin indicarea în procente a gradului de compatibilitate cu cele peste 500 dintre meseriile prezente în rapoartele de evaluare.

Dacă alegi o ocupație care nu îţi place sau nu ţi se potrivește, doar pentru că aceasta este acceptată din punct de vedere social ca fiind de succes, poți sa fii aproape sigur de eșec în carieră. Cunoscând cât mai multe lucruri despre tine poți să determini ce oportunități se potrivesc cel mai bine cu nevoile tale.

Evaluările VIA® sunt dezvoltate de o echipă de psihologi activi în domeniul psihologiei muncii, industriale și organizaționale, experți în psihometrie și se bazează pe o metodologie științifică riguroasă și tehnologie de ultimă generație.

Îți lansăm invitația de a face un tur al website-ului pentru a convinge de îmbunătățirile făcute iar mai apoi te așteptăm să ne împărtășești părerea ta. Îți garantăm că o vom include în testimonialele noastre, care ne vor ajuta și pe noi să ne îmbunătățim în permanență serviciile pe care le oferim.

Accesați acum noul VIA Consiliere!